CASCAROS receptas

Karštos CASCAROS arbatos paruošimas (1 puodelis):
  • į puodelį dėkite 2 šaukštelius sausos CASCAROS ir užplikykite karštu, bet neverdančiu, vandeniu.
  • Išmaišykite ir palaukite 10 minučių, kol pritrauks. 
  • Galite įdėti šiek tiek medaus ar citrusų.
  • Rekomenduojame šią arbatą ruošti French Press ar Hario ąsotėlyje, tuomet nereikės perkošti tirščių. 
Šaltos CASCAROS receptas (1 litrui):
  • 35 g sausos CASCAROS užplikykite 0,5 l vandeniu ir pamaišykite. Palikite apie 30 min. pritraukti ir atvėsti.
  • Atvėsusią arbatą dar kartą gerai išmaišykite ir supilkite į gražiausią kokį tik turite tuščią indą (ypač patogu ruošti Chemex inde, Hario ąsotėlyje ar su French Press).
  • Sudėkite smulkiai pjaustytus vaisius: kelias skilteles citrinos ir laimo, trečdalį apelsino (galima ir džiovintų vaisių). 
  • Paruoštą konsistenciją užpilkite 50 ml obuolių sultimis. 
  • Galiausiai į indą sudėkite ledukų ir gėrimą vėl gerai išmaišykite. Ypatinga, gaivinanti arbata paruošta! Skanaus! 

Cascara pakuote